Söndag

I morgon så börjar det en ny vecka, tiden flyger fram i raketfart, hänger inte med känner jag :/. Men men ny vecka nya tag, som en del säger. Nu måste jag verkligen komma i kapp med allt som jag är efter med (säger det rätt ofta tror jag, men inget händer..) Men har kommit en bit på projektsmycket, det är inte så mycket kvar på det men har fattningsövningarna kvar. Den här kommande veckan så hoppar jag in i fasetten, men kommer nog hoppa emellan det och verkstan. Sen kommer jag att ha omtenta i den praktiska tentan i gemmologi (igen..) på torsdag, kuggade förra gången med EN poäng ifrån.
Näe, ska nog försöka sova nu. Upp tidigt i morrn för introduktion i fasettslipning.

Natti natt

Det som jag gjorde under metallfärgningsdelen i en utav de förra kurserna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.