Pan’s Labyrinth

När jag fick höra om uppgiften så tänkte jag; Shit vad kul! Men när jag blev tilldelad Pan’s Labyrinth så fick jag panik, mest nog för att jag själv la ribban så högt. Det är ju en av mina favorit filmer, och då vill man ju inte misslyckas.

Tror att jag satt och stirrade i två dagar innan jag började pilla med mjukt vax. Gjorde då det här lilla krypet, och ett blev fler. Sammanlagt så gjorde jag sju skalbaggar/kackerlackor, varav en blev utan ben.

Nästa problem då? Vad ska jag göra med dem? Satt och grubblade väldigt länge på det tills Eva, min lärare, föreslog att jag skulle göra en fotoinstallation. Så det körde jag på, sprang ut i skogen och plockade grenar, mossa, stenar och även låda med sand fick följa med tillbaka till fotorummet.

Efter uppbyggnaden av ”skogen” så började jag att fota. Det här är en del av resultatet, inspirationen hämtad direkt från Pan’s Labyrinth.

IMG_8820 - version 5

IMG_8784 - version 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.