Orginal vs edit

När jag redigerar bilder så lägger jag mest på filter och ändrar ljus. Men ibland så gör jag mer än det, men det är sällan då jag inte riktigt gillar retuschering. Här nedanför så ser ni två exempel på före och efter redigering (originalet – övre bilden). Som ni ser så redigerar jag olika bilder olika.

orginal vs edit 4

orginal vs edit 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.