Yep, another ”Lily” necklace

Veckan som gått har varit lite knasigt på grund av sjukdom och annat. Så därför så hamnade bloggen lite i skymundan, men nästa vecka så blir det nya tag.

Jag har under veckan mest jobbat med mina blommor. Vi har nämligen en uppgift i massproducering. Vilket är passande då vi snart kommer att ha en julmarknad, (kommer att återkomma med datum och tid).

Eftersom att jag missade en dag i veckan så beslutade jag mig för att spendera eftermiddagen igår i verkstan. Kände att jag behövde komma i kapp lite. Gjorde färdigt en lilja (påminner om liljor, så jag kallar dem för det även fast det kanske inte är rätt), i koppar och gjorde en i silver.

Det märktes att det var ett tag sedan jag jobbade i silver, för det första jag gjorde var att bränna silvret… Men gjorde färdigt blomman ändå, det blev en ganska snygg effekt med alla bubblor på ytan. Gjorde inte färdigt kedjan till den då jag inte orkade dra mer tråd till öglorna. Fixar det på måndag istället ;).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.