Midsummer night’s dream

Nu är jag klar med diademet, men det var lite trögt mot slutet. Diademet är inspirerat av både 20-talet och den amulett som Julia gjorde till mig i höstas. Är också lite besatt av att göra blommor. ;)

Tagen med Lumia Selfie Tagen med Lumia SelfiePå den så sitter det 7 sorters blommor, (fantasiblommor, inspirerade av verkliga). Det finns ju en liten tradition här i Sverige att på kvällen på midsommarafton att (under tystnad) plocka 7 sorters blommor. Dessa ska sen läggas under huvudkudden och då kommer man att drömma om sitt livs kärlek.WP_20150121_14_48_58_Pro

WP_20150121_14_49_20_Pro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.