Work in progress

Nu när vi nått sista skolveckan så får jag plötsligt för mig att jag ska göra något stort. Tänkte som vanligt; ”men det går väl fort”, nej det gör det inte. Speciellt inte om man måste sitta och göra en massa kedja… Valde att göra en del av smycket i koppar kedjor, vilket är väldigt svårt att få tag på färdiga. Så hittills så har jag gjort ungefär 3-4 meter och behöver typ 2-3 meter till… Men men tror att jag kommer hinna färdigt iallafall. :) Så här ser den ut än så länge, och med de fina markeringarna jag gjort med tejp. :)

WP_20150528_12_27_53_Pro

WP_20150527_16_03_36_Pro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.