Friday

Idag så började jag sätta fast de silverfärgade kedjorna på kroppsmycket. Det visade sig dock ganska snabbt att jag inte hade tillräckligt med kedja för att kunna göra klart. Så beställde snabbt hem mer, så att det hinner komma innan sista dagen i verkstan, som är onsdag nästa vecka. Sen är det här skolåret över, men jag borde hinna klart det jag påbörjat.

WP_20150529_10_54_31_Pro

Efter lunch, när vi slutat för dagen så gick jag och Dan iväg för att möta upp Elin inne i Leksand och för att titta på medeltidsmarknaden som är nu i helgen. Fotade inte så mycket då jag var helt fokuserad på att titta på allt fint hantverk som fanns till försäljning. Köpte ett litet hänge i silver med en bärnsten, så fint :).

WP_20150529_13_02_43_Pro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.