ONE OF A KIND

Förra torsdagen bestämde jag mig för att testa att göra ringar med ingjutna stenar. Det gick så där, några stenar sprängdes och de som inte gjorde det trillade av. Men så fyndig som jag är så bestämde jag mig för att limma fast de stenar som trillat av. Är ganska nöjd med resultatet, gillar att det är svårt att förutbestämma hur slutresultatet ska bli.

/Last Thursday, I experimented casting rings with stones placed directly into the sand mold. The results were mixed; some stones broke and others fell out, but I used a little glue to secure the loose stones. I am pretty satisfied with the results. I like that you can’t predict the outcome of the process. (Translation by Julia Lombardi)

IMG_2347

WP_20151012_15_31_15_Pro

WP_20151012_15_29_43_Pro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.