Senses

Den här veckan arbetar vi tillsammans med keramik och sensorik är veckans tema. Sensorik är läran om hur våra sinnen fungerar dvs lukt, smak, känsla, hörsel och syn. Veckan började med att vi delades in i grupper, jag hamnade med Vera och Frida från min klass och Bere från keramik.

Första uppgiften var att dricka vatten ur olika kärl och skriva ner hur vi upplevde dem. Nästa uppgift var att göra ett eget kärl att dricka ur, man fick både jobba i grupp och individuellt, vi valde att jobba tillsammans. Vi bestämde oss för att göra en liten film om hur man kan använda den egna kroppen(och kläder) för att dricka tex vatten.

/This week we’re working with the ceramic class and our senses is the theme. We were split into small groups and in my group was Vera and Frida from my class and Bere from the ceramic class. 

The first assignment was to drink water from different vessels and write down how we experienced them. Then we got to create our own container, you could work in a group or alone, we chose to work all together. We decided to make a little film about how you can use your own body(and clothes) to drink, for example water.

The video is filmed and edited by Bere Hernández. (Blog, Twitter, Facebook)

0 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.