Pictures from the Christmas Fair at Åhaga, Borås

I helgen så stod jag tillsammans med Martina, Julia och Ulrica på en julmarknad i Borås. Det var första gången jag stod på en marknad och sålde smycken. Tog lite bilder under förberedelserna och som ni ser på bilderna så ändrade jag runt på min yta flera gånger. Det var svårt att få det att se inbjudande ut och dessutom så var min spotlight inte den bästa. Så jag och Martina bytte plats med varandra på söndagen för att jag också skulle få stå lite i bra ljus. Det var en lärorik men rolig helg, har fått en del att fundera över till framtida marknader.

Klicka på bilderna för att se dem i större format. :)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.