Veckan som gått

Ja, nu är det helg igen. Den här veckan har varit lite stressig, har haft både uppgifter i skolan och en beställning. Har två uppgifter som går bredvid varandra, den första är en uppgift som handlar om fördomar och det andra är ett föremål som ska baseras på våra fem sinnen. Jag har då prioriterat beställningen så den är nu klar och levererad. Har även börjat smått på fördomsuppgiften, den består av tre delar till en kollektion och jag har nu gjort den första delen. Här kommer lite bilder från veckan. :)

WP_20151126_10_38_18_Pro

En av delarna till min kollektion.

WP_20151127_12_13_28_Pro

Ringarna som jag gjutit, en av dessa var till beställningen som jag hade.

WP_20151127_09_49_53_Pro

Råkade smälta en av aluminiumformarna när jag och läraren skulle gjuta en av mina ringar…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.