KREA

Nu i höst har jag börjat på en ny utbildning som heter Kreativt entreprenörskap, den är delvis på distans och delvis på plats i Leksand. Här går jag för att lära mig att driva företag, växa som människa, marknadsföring etc.

Kommer i höst att även bygga upp min egen verkstad och småningom börja jobba på nya kollektioner. Siktar in mig på att släppa en ny kollektion i slutet av september. Det kommer även att släppas ytterligare en ny kollektion runt/strax innan jul, exakta datum kommer så fort jag vet när det blir.

Följ mig på Facebook och instagram, uppdaterar oftare där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.